/Cum Comand
Cum Comand2017-07-13T09:43:08+00:00
Căutarea produselor

Căutarea produselor preferate este un proces simplu. Pentru asta există mai multe metode.

  1. Meniul principal
  2. Meniul pe categorii (produse noi, oferte promoţionale şi dimensiuni de voiaj)
  3. Toate Produsele – alegeţi dintr-o listă completă de produs
Adăugarea în coş

Pe tot site-ul, lângă imaginea şi detaliile despre produs, aveţi un buton „Adaugă în coş”. Imediat ce alegeţi produsul, introduceţi cantitatea dorită, apoi faceţi clic pe buton.

Editarea comenzii

Pentru a edita comanda, trebuie să accesaţi pictograma „coş” din partea din dreapta de sus a site-ului. În acea secţiune aveţi posibilitatea să schimbaţi cantitatea, să ştergeţi produsele şi să adăugaţi altele noi, recomandate.

Dacă modificaţi elementele din coş, faceţi clic pe butonul „Actualizare coş”. Acesta actualizează comanda. Dacă sunteţi sigur că aţi ales toate produsele în cantităţile corecte, faceţi clic pe pictograma „Finalizare comandă” pentru a fi transferat la pasul final al comenzii.

Finalizarea comenzii

Acesta este ultimul pas al comenzii. În această secţiune este listat un rezumat al comenzii, de aceea este important să recitiţi acea listă. Vi se va solicita să completaţi un formular scurt cu datele de contact şi de livrare.

După finalizarea comenzii, veţi primi un mesaj de confirmare prin e-mail, cu rezumatul despre comandă. Dacă aţi descoperit vreo greşeală sau o neînţelegere, nu ezitaţi să contactaţi departamentul nostru de asistenţă clienţi.