Loading...
Home 12019-01-08T06:00:54+00:00

Cosmetice naturale

Produsele noastre nu contin conservanti, ingrediente sintetice sau parfumuri artificiale. Produse naturale 100% ce nu contin alte ingrediente decat cele lasate de natura, neprocesate sau alterate in niciun fel cu ingrediente chimice. Tratamentele LiveSkin si NewHair nu contin nici macar apa, aceasta urmand a fi adaugata de catre dumneavoastra in momentul aplicarii tratamentului.

Reteta pentru realizarea acestor cosmetice naturale remarcabile este o reteta de traditie transmisa din generatie in generatie si imbunatatita de medicul dermatolog german Dr. Kirsten Kramer.

Oferim produse cosmetice 100% naturale, certificate in Bruxelles, spre deosebire de produsele altor companii care comercializeaza produse cosmetice, ce declara ca ofera produse naturale, dar includ ingrediente care contrazic aceasta afirmatie. Suntem hotarati sa pastram neschimbata reteta noastra deoarece stim cat este de important ca organismul nostru sa beneficieze de tratamente de durata ale pielii cu ingrediente 100% naturale.

Pielea este cel mai extins organ al corpului uman. Starea sa se reflecta direct in starea noastra generala de bine. Pielea este elementul principal de transfer al corpulu: este un tampon impotriva factorilor nocivi din exterior si, in acelasi timp, ajuta corpul sa elimine toxinele.

Cosmetice De Lux

TRATAMENT PAR SI TEN

Comanda acum!

TRATAMENT COMPLET PAR

Comanda acum!

Tratament Par pentru Barbati

Comanda acum!

10% Reducere

Comanda

Transport Gratuit la comenzi de peste 130 de lei.

Pentru restul comenzilor este: 20 lei

Comanda